Týdenní menu

pondělí 17.2.2020
polévka Pórková s bramborem a vejci1,3,7 
hl. jídlo300 gI.Čočka na kyselo, klobáska, vejce, cibulka, pečivo1,3,785,-
150 gII.Moravský vrabec, špenátek zjemněný smetanou, bramborové knedlíky1,3,7,1095,-
150 gIII.Krůtí řízek, bramborová kaše s máslem a sladkou mrkvičkou1,3,7,1095,-
150 gIV.Vepřová líčka na česneku a cibuli, špekové knedlíky1,3,7,10105,-
úterý 18.2.2020
polévka Kulajda1,3,7,10 
hl. jídlo150 gI.Vepřová pečeně po hambursku, houskový knedlík1,3,7,1085,-
150 gII.Kuřecí prsíčko s kukuřicí, vařené brambory s petrželkou1,3,7,1095,-
140 gIII.Hovězí po námořnicku, jasmínová rýže1,1095,-
150 gIV.Duo řízečků, vídeňský bramborový salátek1,3,10105,-
středa 19.2.2020
polévka Uzená s kroupami1,9 
hl. jídlo250 gI.Halušky se zelím a uzeným, restovaná cibulka1,3,7,85,-
300 gII.Pečené kuře, jasmínová rýže, okurek1,795,-
300 gIII.Lasagne Bolognese1,3,7,995,-
150 gIV.Smažená vepřová krkovička potřená česnekem, šťouchané brambory1,3,7,10105,-
čtvrtek 20.2.2020
polévka Žampiónový krém se slaninou1,7,9 
hl. jídlo300 gI.Zapečené těstoviny s uzeným masem a sýrem1,3,7,1085,-
150 gII.Přírodní kuřecí plátek, bramborová kaše1,3,795,-
300 gIII.Zeleninový salát s tuňákem a vejcem, hořčičný dresink3,6,795,-
150 gIV.Smažená kuřecí kapsa s nivou a šunkou, máslové brambory, tatarka1,3,6,7,10105,-
pátek 21.2.2020
polévka Frankfůrtská s párkem1,3,7 
hl. jídlo2 ksI.Koprová omáčka, vejce, houskový knedlík1,3,785,-
300 gII.Zeleninový salátek s mozarellou a řízečky1,3,7,1095,-
150 gIII.Bavorský kotlet (kotleta, kuřecí játra, uzený sýr), šťouchané brambory1,7,1095,-
1 ksIV.Pečené kachní stehýnko, červené zelíčko s skořicí, houskový knedlík1,3,7,10105,-